BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 19, 2009

Dapat 5A!!!!!!!!!!!


Sehari sebelom pengumuman x buat apa2 jew...Tapi masa last minute baru buat sembahyang hajat...Macam nak ada keajaiban jer...Wakakakaka


Peringatan!
Buat Solat Hajat bermula UPSR start hingga esok nak buat pengumuman exam....Jangan tiru sepertie sayer nie.....Buat masa tengah exam jer....Pas2 x buat da.....Sambung balik masa last minute sebelum pengumuman...Wakakaka

Tapi yang membanggakan cedikit ,saya pown dapat 5A...Ucaplah Tahniah!!! Terima kasih kepada anda yang ucapkan... :D Masa pengumuman , abes semua jantung tercabut...Ada yang makan cedikit sebagai alas perut...Hahaha..Debar giler.... :O
Kalau sesiapa yang belum ambil UPSR rasailah kedebaran yang akan dialami...Mungkin anda akan meniarap sambil berkata TOLONG!!!!!!!! hahaha

Syukur, Alhamdulillah....
Ibu saya kasikan saya sebuah laptop sebagai hadiah UPSR... kalau nak tengok ... cari kat Google Image... Intel N280.. Power giler komputer nie..Best! Cubalah tengok......Tapi jangan dengki...Hehehe

2 comments:

fara said...

oiyt ?!!

congrates ey ?!

ahah .. 6t , pilih skola mnewh ?

Sharifah Khairah said...

wah3!
best die dpt lptp!
anyway, congratz yerp ;)